Teambuilding
Det perfekte event til at styrke sammenholdet

Styrk sammenholdet sammen med Tina Robinson

Skal du lave et teambuilding-event, der virkelig flytter grænser?
Teambuilding baseret på gospel eller stagefight er perfekt til ryste sammen-ture, kurser, personaleevents, julefrokoster og andre firmafester, hvor der skal være gang i den samtidig med, at deltagerne lærer hinanden at kende på en sjove måde. Det styrker sammenholdet og får deltagerne til at yde deres bedste

Action Art giver dig en unik mulighed for at få dit team til at samarbejde bedre og præstere mere – alt imens I får en positiv oplevelse. Det giver deltagerne en masse redskaber, som de kan bruge i det daglige samarbejde. Og så er det hamrende lærerigt og morsomt.

Teambuilding med Gospel
Om du tror det eller ej – alle kan synge, og alle kan få noget ud af teambuilding med gospel!

Når I synger gospel, skal I både følge dirigenten, lytte til hinanden og bruge forskellige teknikker undervejs. Det er vigtigt, at deltagerne støtter og opmuntrer hinanden for at levere en samlet toppræstation.

Gospel er også en fremragende samarbejdsøvelse, fordi det er en meget fysisk disciplin. Hele kroppen kommer i brug, når der både skal klappes og danses til musikken. Sangene er fyldt med masser af dynamik og power, så deltagerne får svært ved at stå stille, når de synger.

Teambuilding med Stagefight
samarbejde – forberedelse – dynamik, sikkerhed og præstation

Mulige våben at arbejde med er bredsværd, kårde, kårde og daggert, ubevæbnet.
Vi starter med opvarmning, der inkluderer strække- og styrkeøvelser såvel som forskellige lege, der alle fokuserer på kropsopmærksomhed og grundteknikker i stagefight. Derefter arbejder deltagerne med flere kampteknikker og ender med at sammensætte en kampscene. Sluttelig optræder man og ens partner(e) med kampscenen. Fokus er på samarbejde, gensidig respekt, kropssprog, kommunikation og præstation.

Action Art | Skråplanet 31, 3500 Værløse | CVR: 17573780
Phone: +45 40 79 26 79 | Mail: tina@actionart.dk