Kunsten af samarbejde​

Heste​

Hesteforestillinger og undervisning med Tina Robinson​

Hestens kropsprog er en gammel viden, der igennem årtusinder er blevet glemt og genopdaget igen og igen – i træningen og omgangen med heste.

Den simple og grundlæggende forståelse af hestens sprog kan forebygge mange farlige situationer.

Heste til film og teater

Arbejde med heste indenfor denne branche kræver viden og omhyggelig planlægning for at bevare sikkerheden på settet og scenen. Den simple og grundlæggende forståelse af hestens (krops)sprog kan forebygge mange farlige situationer. At kommunikere med hesten på dens eget sprog – nemlig kropssprog – er det eneste effektive værktøj til at bringe ro, tryghed og etisk adfærd ind i omgangen med heste.

Indlevende

Publikum inddrages med en levende fortællingsform.

Actionfyldt

Højt tempo, dramatik og stunts.

Humoristisk

Med humor appelerer jeg til enhver aldersgruppe.

Heste og skuespil

Med en baggrund som skuespiller, stagefighter og stuntkvinde har jeg lang erfaring i at hjælpe skuespillere til at bevare roen i pressede situationer. Sammen med et team af eksperter tilbyder jeg denne erfaring inden for scener med heste og hestestunts. Dette inkluderer træning i arbejde fra jorden (heste kropssprog), stunts (fald, slåskamp, etc.), fægtning til hest og ridetræning (western, dressur og krigskunst til hest – lanser, fægtning, middelalder ridning, etc.)

Når man arbejder med film og teater, er der normalt altid meget pres, og det fornemmer hesten straks. Det er derfor afgørende for sikkerheden, at der er en person til stede, der har indsigt i både heste, skuespillere og filmhåndværkets betingelser.

Shows

​Jeg tilbyder underholdende og publikumsvenlige forestillinger med masser af action og humor. Vores forestillinger kan, f.eks., være baseret på historiske begivenheder med farverige karakterer og drabelige fægtescener med og uden heste. Vi kan skræddersy et show til næsten alle temaer.

Kontakt Act​ion Art

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, jeg kan tilbyde dig?​

Ring til mig i dag på telefon 40 79 26 79 eller send en e-mail til tina@actionart.dk eller benyt formularen.


​Jeg ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Action Art v/Tina Robinson

Skråplanet 31 Jonstrup, 3500 Værløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 79 26 79

E-mail: tina@actionart.dk

CVR: 17573780

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier