Solist, speaks, dubbing, engelsk sprogekspert & stemmetræning​

Stemme​

Sang, kor og stemme med Tina Robinson​

Med en baggrund i jazz, gospel og klassisk musik , såvel som skuespil, bruger jeg min stemme på mange måder: fra uden- og indendørs actionshows til musicals og cabaret til tegnefilm og e-learning og som solist til events og koncerter. 

Jeg underviser/coacher også i stemme-, sangte-, og korteknik.

Speaks

Jeg har erfaring med alle mulige typer speaks/voiceovers, mest på engelsk, fra tegnefilm til produkt beskrivelser, m.m., på Amerikansk, Britisk eller “Mid-Atlantic” (en blanding af britisk og amerikansk).

Indlevende

Publikum inddrages med en levende fortællingsform.

Actionfyldt

Højt tempo, dramatik og stunts.

Humoristisk

Med humor appelerer jeg til enhver aldersgruppe.

Privat undervisning

Vejrtrækning og afspænding er nøglen til at synge. Når jeg arbejder med en person fokuserer jeg på at frigøre vejrtrækning ved at træne kroppen til at bruge bestemte muskler på den rigtige måde. Det handler om at undgå følelsesmæssige blokeringer, og det vigtigste af alt er, at selvtilliden er på plads (den bedste kur er at le).

Tre professionelle sangerinder

Tre professionelle sangerinder tilbyder en unik mulighed for at høre en blanding af 3-stemmige, lækker jazz, energisk gospel, pop, musical klassisk musik.

Trioen har optrådt ved en lang række arrangementer af så forskellig art, at det stort set kun er fantasien, der sætter grænser for hvordan man kan benytte sig af denne dygtige trio. Fx koncerter, julearrangementer, undervisning og teambuilding. Med eller uden pianist.​

Kor workshops​

Jeg holder workshops for kor, hvor koret trænes i at “synge som én”. Vi arbejder med præstation, optrædningsteknikker, bevægelse og stemmetræning. Længden af disse workshops kan varierer fra 3 timer til en weekend eller mere. Weekend-workshop for konfirmander er et eksempel på en workshop, hvor jeg kommer med en pianist og en anden dirigent.

Direktion af kor:
Jeg har dirigeret Virum Kirke Gospelkor siden 2002. En dirigent bør koncentrere sig om at sammensætte stemmer, om præstations- og optrædnings teknikker, såvel som at musikkens budskab og dynamik bliver fremhævet.


Se mere her: www.virumkirke.dk

Podcast​

Kontakt Act​ion Art

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, jeg kan tilbyde dig?​

Ring til mig i dag på telefon 40 79 26 79 eller send en e-mail til tina@actionart.dk eller benyt formularen.


​Jeg ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Action Art v/Tina Robinson

Skråplanet 31 Jonstrup, 3500 Værløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 79 26 79

E-mail: tina@actionart.dk

CVR: 17573780

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier