Stemme

Solist, speaks, dubbing, engelsk sprogsekspert & stemmetræning

Sang, kor og stemme med Tina Robinson

Med en baggrund i jazz, gospel og klassisk musik , såvel som skuespil, bruger jeg min stemme på mange måder: fra uden- og indendørs actionshows til musicals og cabaret til tegnefilm og e-learning og som solist til events og koncerter. Jeg underviser/coacher også i stemme-, sangte-, og korteknik.

Tre professionelle sangerinder tilbyder en unik mulighed for at høre en blanding af 3-stemmige, lækker jazz, energisk gospel, pop, musical klassisk musik. Trioen har optrådt ved en lang række arrangementer af så forskellig art, at det stort set kun er fantasien, der sætter grænser for hvordan man kan benytte sig af denne dygtige trio. Fx koncerter, julearrangementer, undervisning og teambuilding. Med eller uden pianist. Se også under ”Foredrag”.

Satin Dolls Trio

Privat undervisning

Vejrtrækning og afspænding er nøglen til at synge. Når jeg arbejder med en person fokuserer jeg på at frigøre vejrtrækning ved at træne kroppen til at bruge bestemte muskler på den rigtige måde. Det handler om at undgå følelsesmæssige blokeringer, og det vigtigste af alt er, at selvtilliden er på plads (den bedste kur er at le).

Speaks

Jeg har erfaring med alle mulige typer speaks/voiceovers, mest på engelsk, fra tegnefilm til produkt beskrivelser, m.m., på Amerikansk, Britlsk eller “Mid-Atlantic” (en blanding af britisk og amerikansk).

Kor workshops

Jeg holder workshops for kor, hvor koret trænes i at “synge som én”. Vi arbejder med præstation, optrædningsteknikker, bevægelse og stemmetræning. Længden af disse workshops kan varierer fra 3 timer til en weekend eller mere. Weekend-workshop for konfirmander er et eksempel på en workshop, hvor jeg kommer med en pianist og en anden dirigent.

Direktion af kor:
Jeg har dirigeret Virum Kirke Gospelkor siden 2002. JEn dirigent bør koncentrere sig om at sammensætte stemmer, om præstations- og optrædnings teknikker, såvel som at musikkens budskab og dynamik bliver fremhævet.
Se mere her: www.virumkirke.dk

Action Art | Skråplanet 31, 3500 Værløse | CVR: 17573780
Phone: +45 40 79 26 79 | Mail: tina@actionart.dk