Scenekamp/stunt
workshops, kampkoordination, performance, stunts inkl. wirestunt

Scenekamp for alle med Tina Robinson

Om det er træning af skuespillere med henblik på en koregrafi eller blot workshops, så starter jeg med opvarmning, der inkluderer strække- og styrkeøvelser såvel som forskellige lege, der fokuserer på kropsopmærksomhed og grundteknikker i stagefight. Efterfølgende arbejder deltagerne med kampteknikker og ender med at vi sammensætte en kampscene. Antallet af deltagere på en træning eller workshop kan variere fra to til over hundrede. Workshoppens længde kan variere fra 1,5 timer til flere uger.

Jeg arbejder effektivt, hurtigt og målrettet, når jeg koreograferer kampscener, fordi jeg ved at tiden i forbindelse med prøver er dyrebar. Jeg har et godt blik for skuepillernes evner og er god til at samarbejde med instruktøren for at fremme/ understrege historien.

Hver eneste skuespiller, jeg har arbejdet eller talt med, har en skrækhistorie, hvor sikkerheden ikke har været i orden. Grundene kan være forskellige og spænde lige fra uerfarne, nervøse eller bange skuespillere til overivrige skuespillere uden den rigtige træning. Scenekamp og skuespil er tæt forbundet. Scenekamp uden skuespil er mere stuntarbejde.

Når jeg instruerer eller træner skuespillere er sikkerhed og tryghed første prioritet.

Action Art | Skråplanet 31, 3500 Værløse | CVR: 17573780
Phone: +45 40 79 26 79 | Mail: tina@actionart.dk