Heste
Kunsten i at samarbejde

Heste forestillinger og Undervisning med Tina Robinson

Hestens kropsprog er en gammel viden, der igennem årtusinder er blevet glemt og genopdaget igen og igen – i træningen og omgangen med heste. Den simple og grundlæggende forståelse af hestens sprog kan forebygge mange farlige situationer.

Heste til film og teater: Arbejde med heste indenfor denne branche kræver viden og omhyggelig planlægning for at bevare sikkerheden på settet og scenen. Den simple og grundlæggende forståelse af hestens (krops)sprog kan forebygge mange farlige situationer. At kommunikere med hesten på dens eget sprog – nemlig kropssprog – er det eneste effektive værktøj til at bringe ro, tryghed og etisk adfærd ind i omgangen med heste.

Heste og skuespil

Med en baggrund som skuespiller, stagefighter og stuntkvinde har jeg lang erfaring i at hjælpe skuespillere til at bevare roen i pressede situationer. Sammen med et team af eksperter tilbyder jeg denne erfaring inden for scener med heste og hestestunts. Dette inkluderer træning i arbejde fra jorden (heste kropssprog), stunts (fald, slåskamp, etc.), fægtning til hest og ridetræning (western, dressur og krigskunst til hest – lanser, fægtning, middelalder ridning, etc.)

Når man arbejder med film og teater, er der normalt altid meget pres, og det fornemmer hesten straks. Det er derfor afgørende for sikkerheden, at der er en person til stede, der har indsigt i både heste, skuespillere og filmhåndværkets betingelser.

Shows

Jeg tilbyder underholdende og publikumsvenlige forestillinger med masser af action og humor. Vores forestillinger kan, f.eks., være baseret på historiske begivenheder med farverige karakterer og drabelige fægtescener med og uden heste. Vi kan skræddersy et show til næsten alle temaer.

Action Art | Skråplanet 31, 3500 Værløse | CVR: 17573780
Phone: +45 40 79 26 79 | Mail: tina@actionart.dk